29. dubna 2014

Přírodní deodorant - plně eko a bez parabenů

Dnes se ke mně dostal tip na jednoduchý a přitom prý neuvěřitelně účinný přírodní deodorant na světě. Čtěte, jak jej vyrobíte raz dva :)

Jednoduše nanesete kokosový olej a vklepáte jedlou sodu. Ještě jsem nezkoušela, ale zní to skvěle. Žádné sulfáty, hliník ani parabeny... ;)

Tak co, účinkuje vám? Já co nejdříve vyzkouším. Podělte se i vy v komentářích o své vlastní tipy na oblíbenou domácí kosmetiku!

2 komentáře:

  1. Zajímavý nápad! Mně velice vyhovují deodoranty Alverde z DM. A pokud jde o pleťové krémy, tak používám jen zmiňovaný kokosový olej. Další můj oblíbený kosmetický zázrak je sprchový olej Intimia od Salus, je skvělý na intimní hygienu (zvláště hojivý je při zánětech), a moc příjemný je i jako čistící olej na pleť i na tělo. iri :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádhera, samé úžasné tipy! V poslední době mě navíc začalo zajímat i vyrábět si "mastičky" z několika jednoduchých ingrediencí po domácku :) Hanka Radostná z Brna mi úžasně odprezentovala třeba domácí pomády na rty. Jo a ještě mám tip na sluneční kosmetiku, když náhodou strávíme na sluníčku o něco déle a kůže pálí a zarudne - zevnitř popíjet mladý ječmen a ZVNĚJŠKU dávat tu pěnu, která vznikne při jeho mixování. Ta je velmi hojivá - loni mi to poradila kamarádka z Brna, tak jsem to zkoušela a fungovalo mi to hezky chladivě.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář!