6. října 2014

Dovolte si tančit volně

Kdy jste naposledy tančila?
Miluji volný tanec. Je jednou z nejpřirozenějších terapeutických technik, s jejíž pomocí léčíme samy sebe. Je to přímá cesta do těla. Přirozeně rozproudí naši energii, rozpustí únavu. Spontánní, svobodný tanec navíc dokáže transformovat emoce a mocně otevírá intuici. Startuje léčivé síly fyzického těla.
Až příště budete tančit, dovolte si tančit opravdu volně. Ať už je to na vaši oblíbenou hudbu, šum podzimního listí či na vaši vnitřní píseň.

Dovolte si v tanci opravdu cítit samu sebe - teplo, dech, pot, tlukot srdce. Krev v žilách, a pokud právě menstruujete, i menstruační krev. Jste to vy. Živá a živoucí. Vaše přirozená energie. Tato živost fyzického a energetického těla je neustále s námi. Ve chvílích radosti a extáze, ve spánku i v momentech žalu, vzteku či chaosu. Až budete příště tančit, spojte se s touto klidnou, tepající živostí, abyste ji "měla u sebe" i na později, pro momenty vašeho běžného dne.

Dovolte si v tanci cítit, že opravdu jste.

Nezáleží na tom, jak moc tanec bude viditelný. Možná hodně a možná málo. Dovolte si tančit opravdu volně a i vaše duše se u-volní.

Svoboda duše začíná u svobody těla.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář!